Vujović: Promjene u Podgorici će biti uvod u političke promjene na državnom nivou
Ivan Vujović

Vujović: Promjene u Podgorici će biti uvod u političke promjene na državnom nivou

Građanski savez za promjene će raskinuti sa praksom otuđene partijske elite koja Podgoricu smatra svojim vlasništvom, ocijenio je nosilas liste tog saveza Ivan Vujović.

"Vratićemo grad građanima, otvorićemo sistem za sve stručne, slobodne ljude i profesionalce koji svojim znanjima mogu pomoći Podgorici.Moramo okupiti sav stručni kadrovski potencijal kako bi se grad razvijao u smjeru koji odgovara opštem, a ne interesu otuđenih pojedinaca koji su umislili da su iznad Podgorice i države", poručuje Vujović.

Kako kaže, žele promjene a to znači smjenu aktuelne vlasti u Podgorici. 

Smatra i da samim tim što aktuelni gradonačelnik Slavoljub Stijepović ne vodi listu DPS u Podgorici vlast priznaje da su potrebne promjene i da je radila loše u prethodnom periodu.

"Promjene u Podgorici će biti uvod u političke promjene na državnom nivou koje jedino mogu biti ostvarene na građanskom konceptu  punog poštovanja Ustavnih određenja države, međunarodnih obaveza i vrijednosti i standarda EU.Građanski savez za promjene će biti centar okupljanja svih građanskih i progresivnih snaga društva koje žele slobodno društvo, slobodnih a ne zarobljenih institucija, i državu koja pripada svima. Naš uspjeh u Podgorici otvoriće vrata građanskim političkim promjenama na svim nivoima", zaključuje Vujović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.