Čoković: Lista za izbore u BP nije kadra da vodi ni svoju porodicu, a kamoli da radi u interesu građana
Vehbo Srce Čoković

Napustio URA-u

Čoković: Lista za izbore u BP nije kadra da vodi ni svoju porodicu, a kamoli da radi u interesu građana

Vehbo Srce Čoković predsjednik mjesnog odbora Građanskog pokreta URA za Rasovo i član opštinskog odbora odlučio je da podnese neopozivu ostavku. Čoković poziva sve glasače i one koji su dali podršku tom Građanskom pokretu da slijede njegov primjer.

On poručuje da se ne naslanjaju na koru od banane već da se naslone na stablo koje će im dati snagu za budućnost i napredak njihovih porodica.

"Razlog zbog kojeg sam se odlučio na ovakav korak je, prije svega, nepoštovanje Statuta i strateškog cilja. Lista koja je formirana za lokalne izbore u Bijelom Polju nije kadra da vodi ni svoju porodicu u smislu zaposlenja i uhljebljenja, a kamoli da radi u opštem interesu građana. Zagovarao sam da treba da vodimo politiku tolerancije, a nikako inata jer to ne doprinosi dobrobiti niti građanima niti glasačima. Protivio sam se formiranju neprirodne koalicije sa Demokratama a prvenstveno davanjem podrške Mladenu Bojaniću za predsjedničkog kandidata. Vidjelo se, kako je prošla takva podrška, doživjela je pravi fijasko. Već tada sam namjeravao da podnesem ostavku", kaže Čoković koji je od početka formiranja URA-e pripadao tom Građanskom pokretu.

Kako je naveo u vezi svoje odluke obavijestio je i predsjedništvo URA-e.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.