Završen uviđaj u fabrici Mesoprometa Franca
Foto: Kodex

Izuzeti svi materijalni dokazi

Završen uviđaj u fabrici Mesoprometa Franca

U fabrici bjelopojske kompanije "Mesopromet Franca" u kojoj je u noći izmedju 29. i 30. aprila izbio veliki požar pričinivši višemilionsku materijalnu štetu, danas je završen uviđaj.

Osnovna državna tužiteljka, Katarina Kljajević, potvrdila je za portal Standard, da je završen uviđaj uz učešće kompetentnih vještaka.

"Izuzeti su svi materijalni dokazi koji će biti upućeni na vještaćenje u Foreznički centar u Danilovgradu. Po prispjeću nalaza vještaci odgovarajuće struke daće svoje mišljenje o uzroku požara koji je pričinio ogromnu materijalnu štetu", kazala je Kljajević.

Dodala je, da su na licu mjesta bili prisutni i veterinarski inspektori koji treba da daju svoj sud o nus proizvodima koji su ostali nakon vatrene stihije.

"Oni treba da odluče o onome što je ostalo nakon požara i način njihovog uklanjanja", dodala je tužiteljka, pojasnivši da su istražni organi odradili svoj dio posla, te da ne postoji smetnja da se mjesto požara odnosno zgarište raščisti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.