Crnogorska predala listu u Bijelom Polju, Camić nosilac liste
Admir Camić

Crnogorska vodi savez za bolje Bijelo Polje

Crnogorska predala listu u Bijelom Polju, Camić nosilac liste

Crnogorska partija predala je listu “Za naš grad Bijelo Polje – Crnogorska – Stranka pravde i pomirenja” za lokalne izbore u tom gradu.

Kako su kazali članica Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju Marijana Camić prva je na listi opozicionog saveza koji će na izborima u Bijelom Polju da vodi ta partija..

Predsjednik Opštinskog odbora Crnogorske u Bijelom Polju Admir Camić je nakon potvrde izborne liste izjavio da je cilj  te stranke da ulaskom u lokalni parlament unaprijedi djelovanje uprave u opštini i da rad svojih odbornika učini veoma vidljivim u interesu svih građana Bijelog Polja.

“Zato pozivam Bjelopoljke i Bjelopoljce da nas podrže 27. maja i da glasaju za kandidate na našoj listi – Za naš grad Bijelo Polje”, kazao je Camić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.