Vukmanović: Dosljedno za razvoj Čanja
Branislav Branko Vukmanović

Vukmanović: Dosljedno za razvoj Čanja

U skladu sa politikom ravnomjernog razvoja svakog dijela naše opštine, za koju se čvrsto zalažemo i koja predstavlja jedan od ključnih principa našeg izbornog programa za predstojeće izbore, Socijaldemokrate žele da i od Čanja naprave ljepše i ugodnije mjesto za život nas mještana i svih Barana, ali i boravak mnogobrojnih turista, poručio je Branislav Branko Vukmanović.

''Prioritet Socijaldemokrata biće značajno brže poboljšanje postojeće infrastrukture koja je neophodna za dalji razvoj turizma u Čanju, kao i povećanje broja hotelskih smještajnih kapaciteta sa kojima raspolažemo. Stoga, Socijaldemokrate će se zalagati da Čanj dobije odgovarajuće elektro i vodosnadbijevanje, bolju uličnu rasvjetu, kao i kompletno završenu kanalizacionu mrežu, jer je adekvatna komunalna infrastruktura veoma bitan segment kvalitetne turističke ponude. Cijenimo i da je Čanju neophodna zdravstvena ambulanta, s obzirom da mještani i turisti ljeti putuju i sat i po vremena do najbliže ambulante, koja se nalazi u Sutomoru, zbog gužvi u saobraćaju'', poručio je Vukmanović.

Kako je dodao, posebno će se zalagati za određivanje realnih cijena legalizacije objekata. 

''Imajući u vidu ekonomsko socijalno stanje naših sugrađana, a uvažavajući njihova višedecenijska ulaganja u infrastrukturu. Stoga, insistiraćemo da cijena legalizacije svih objekata do 200 m2, ne smije biti veća od 15 €/m2, a za sve objekte preko 200 m2, cijena ne smije biti veća od 25 €/m2, bez obzira u kojoj se zoni objekat nalazi. Sredstva koja prikupimo od legalizacije namjenski ćemo iskoristiti za dalji razvoj Čanja i Bara. Politika koju vode Socijaldemokrate u potpunosti je posvećena svima nama, građanima Čanja i Bara, zbog čega sam uvjeren dragi sugrađani, da ćete se na izborima 27. maja, ukazajući povjerenje Socijaldemokratama, odlučiti za neophodan ekonomsko-turistički razvoj Čanja i naše opštine Bar'', zaključio je Vukmanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.