Suhih: Podgorica može i mora biti bolje i kvalitetnije mjesto za život
Predaja liste

Suhih: Podgorica može i mora biti bolje i kvalitetnije mjesto za život

Socijaldemokrate su zahvaljujući podršci građana bile dio vlasti u Podgorici i to je, ocjenjuje nosilac liste SDa Đorđe Suhih na predstojećim lokalnim izborima, bio period političke stabilnosti što je jedan od neophodnih preduslova uspješnog funkcionisanja lokalne samouprave.

"Bili smo dosljedni realizaciji onoga što sam Vam obećali na prethodnim izborima. Da smo u velikoj mjeri uspjeli u tom za nas prioritetnom cilju, govori činjenica da većina Vas smatra da su veliki iskoraci napravljeni upravo u oblastima za koje su bili zaduženi predstavnici Socijaldemokrata u gradskoj upravi. Zato rezultati mr Borisa Mugoše (zamjenika gradonačelnika za društvene djelatnosti, odnosno za kulturu, sport, socijalnu i dječju zaštitu), mr Snežane Burzan (direktorice KIC-a „Budo Tomović“), Marka Rakočevića (sekretara za komunalne poslove i saobraćaj), Ivana Terzića (sekretara za rad, mlade i socijalno staranje), Marka Ćulafića i Aleksandra Jovićevića koji su bili sekretari navedenog sekretarijata u jednom dijelu mandata, Gorana Petrovića (glavnog administratora), Nebojše Burzanovića (direktora Narodne biblioteke „Radosav Ljumović“), Nusreta Canovića (direktora Parking servisa), Jovana Đurišića (direktora Službe za zajedničke poslove), mr Ivane Raščanin (pomoćnice direkora JU Kakaricka gora zadužene za ženski paviljon), predsjednika Odbora direktora Zelenila, Čistoće i Agencije za izgradnju i Podgorice kao i rezultati Skupštine Glavnog grada na čijem sam čelu bio i svih drugih predstavnika Socijaldemokrata u izvršnoj i zakonodavnoj vlasti u Glavnom gradu govore o ozbiljnosti i odgovornosti naše partije prema svima Vama koji ste nam ukazali čast da u ime Vas radimo u interesu prosperiteta našeg grada" poručio je Suhih.

U toj partiji su svjesni da Podgorica može i mora biti bolje i kvalitetnije mjesto za život svakog njenog građanina.

"Zato smo spremni, da zajedno sa Vama, nastavimo da doprinosimo daljem ukupnom razvoju našeg grada. Kao jedan od ključnih činilaca i buduće lokalne vlasti, obećavamo da ćemo isključivo raditi u interesu svih Vas, sa jednim jedinim ciljem, a to je da dosljedno razvijamo Podgoricu po mjeri svih građana.Zato Vam nudimo realan i ostvarljiv program, kojim je defisan čitav set konkretnih projekata i aktivnosti usmjerenih na ravnomjeran razvoj našeg grada, stvaranje uslova za nova radna mjesta i više šansi za mlade, vođenje socijalno odgovorne politike i jačanje kulturnog identiteta grada. Ali isto tako, nudimo Vam i ljude koji svojim ličnim i profesionalnim integritetetom garantuju njegovu uspješnu realizaciju.27. maja budite dosljedni prosperitetnoj građanskoj i multietničkoj Podgorici", zaključuje nosilac liste “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Podgoricu”.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.