Krvave scene u Splitu: Upucani mladić leži na asfaltu i traži pomoć
Foto:Index.hr

Krvave scene u Splitu: Upucani mladić leži na asfaltu i traži pomoć

U pucnjavi koja se dogodila sinoć oko 19:45 u ulici Domovinskog rata u Splitu došlo je do teškog ranjavanja jednog mladića.

Muškarac je iz pištolja pucao na 27-godišnjaka i teško ga povrijedio, rekla je za Index.hr portparolka splitske policije.

On je prevezen u KBC Split  i, prema prvim informacijama, nije životno ugrožen. Napadač je u bjekstvu

Nezvanično, dva muškarca prvo su se posvađala, a zatim je jedan od njih posegnuo za oružjem i upucao drugoga.

sfgngfsnfsfggfgg

Na snimku koji je objavio ovaj portal vidi se kako mladić sav u krvi leži na cesti i traži pomoć, a pomažu mu prolaznici.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.