Radunović: Mi smo opozicija koja vas neće izdati ako joj date glas
Foto:Screenshot

Nosilac liste DFa i SNPa u Podgorici

Radunović: Mi smo opozicija koja vas neće izdati ako joj date glas

Funkcioner DF-a Slaven Radunović predao je danas izbornu listu Demokratski front – Socijalistička narodna partija „Sve za moj grad!”. Radunović, kao nosilac izborne liste je istakao da njegova koalicija predstavlja onu opoziciju „koja, kad joj date glas, znate da vas neće izdati“.

„Mi nismo došli da se takmičimo, mi smo došli da pobijedimo“, poručio je Radunović.

On je naveo da „kao racionalni političari“ ne očekuju da sami osvoje gradsku vlast, već da zajedno sa kolegama iz opozicije, vrlo brzo nakon 27. maja, oforme novu.

„Najgore što može da nam se desi da ovu kampanju provedemo u međusobnoj svađi i demotivaciji naših birača“, istakao je Radunović.

On je podsjetio da oni koji „silom prilika glasaju DPS“ nikad ne bojkotuju izbore.

„Mi iz opozicije moramo da nađemo načina da slobodne ljude Podgorice, koje niko ne tjera, motivišemo prvenstveno svojim odnosom, odnosom nas iz opozicije.Pozivam sve da se suzdižimo od grubih napada, a ja prvi, obećavam da neću reagovati ni na kakve udarce ‘ispod pojasa’, ninašta što nije politička poruka na koju treba odgovoriti“, poručio je nosilac liste „Sve za moj grad““.

On je još jednom ponovio svoj stav da nije strašno ni ako opozicija izađe u nekoliko kolona, ali nekoliko kolona koje ne rizikuju cenzus, i koje ne rizikuju rasipanje glasova.

„Molim građane Podgorice da nam vjeruju da mi iz opozicije možemo da odnesemo pobjedu i da glasaju one liste koje će sigurno biti dio novog gradskog parlamenta i, samim tim, dio nove vlasti“, istakao je Radunović.

Izvor:IN4S

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.