Građanski savez za promjene: Želimo građanske a ne partijske promjene
Sa predaje liste

Predali listu za izbore u Podgorici

Građanski savez za promjene: Želimo građanske a ne partijske promjene

Građanski savez za promjene (SDP – DEMOS – Slobodni građani), predala je danas Opštinskoj izbornoj komisiji listu za lokalne izbore u Podgorici koji će se održati 27. maja 2018. godine.

Nosilac liste Građanskog saveza za promjene (SDP,DEMOS,slobodni gradjani) Ivan Vujović je nakon predaje odborničke liste za Podgoricu rekao da ovaj savez danas počinje kampanju za izbore 27. maja sa ciljem da obezbijedi promjene – autentične građanske a ne partijske promjene.

„Partijski interesi moraju da ustupe mjesto interesima građana. Ovo zato što politika postoji da bi služila gradjanima, a ne partijama i privilegovanim pojedincima.Građanski savez za promjene želi da vodi takvu politiku koja će podsticati slobodni duh građana koji će znati da oni biraju vlast i da ta vlast mora da polaže račune građanima“, kazao jeon.

Vujović je dodao da Građanski savez za promjene želi vlast koja će brinuti o svim svojim građanima, o svakom dijelu grada i koji Podgoricu vidi kao evropsku prijestonicu slobodnih, srećnih i nasmijanih ljudi.

„Naša snaga je snaga svih slobodnih građana. Naš cilj je građanski osmjeh a ne partijska mržnja. Naša hrabrost je građanska vrlina. Naša pobjeda jesu promjene“, rekao je Vujović.

Fotografija3

Kandidat za poslanika građanskog saveza za promjene Tina Dimić Raičević je kazala da Građanski savez za promjene može probuditi Podgoričane, i da će Podgorica i to baš u mjesecu u kojem se slavi Dan Evrope postati pravi evropski grad, ne samo na papiru i kroz izvještaje, već i suštinski kroz život svakog njenog građanina i građanke.

“Ujedinjeni u toj ideji ovaj tim za promjene ima i namjeru, i volju i najvažnije kapacitete da to ostvari, a sigurna sam da će to naše sugrađanke i sugrađani prepoznati” kazala je Dimić Raičević.

Kandidatkinja za predsjednicu na prethodnim predsjedničkim izborima, dr Draginja Vuksanović, naglasila je da će se SDP boriti za grad koji će pripadati svim građanima a ne otuđenoj političkoj eliti.

“Zato sada idemo sa novim licima i sa novim kadrovima za evropske promjene”, poručila je Vuksanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.