Ne nosite bijeli grudnjak ispod bijele majice, evo zašto
Ilustracija

Ne nosite bijeli grudnjak ispod bijele majice, evo zašto

Iako zvuči nevjerovatno, bijeli grudnjak ne bi trebalo da nosite ispod bijele odjeće. Evo i zašto.

Kada je riječ o vešu, veliki broj dama se opredjeljuje za bijeli grudnjak, smatrajući da se on najmanje vidi i ocrtava ispod garderobe. Posebno u slučajevima kada nose bijelu majicu ili košulju,prenosi Super Žena.

Ipak, stručnjaci su otkrili za portal "Times of India" da nikako ne bi trebalo da nosite bijeli ili "nude" (boja kože) brushalter ispod svijetlih stvari, tvrdeći da će se ti grudnjaci isticati, te narušiti cjelokupan autfit, ali i utisak. 

Umjesto bijelog, oni savjetuju da birat crveni brus. Zvuči nevjerovatno, ali oni objašnajvaju da koža crvene podtonove i zbog toga se crvena boja grudnjaka “stopi” i ne ističe ispod bijele majice. 

U slučaju da imate čist ton kože, trebalo bi da nosite i grudnjak plave boje, a za tamnije tonove kože birajti tamnocrvene nijanse. 

Žene s maslinastom bojom kože trebalo bi da biraju brushalter boje borovnice, zaključuju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.