Ivan Vuković nosilac liste DPS-a u Podgorici(VIDEO)
Ivan Vuković, foto: Screenshot

Predali izbornu listu

Ivan Vuković nosilac liste DPS-a u Podgorici(VIDEO)

Odbor Demokratske partije socijalista Glavnog grada Podgorica, zajedno sa koalicionim partnerima iz Bošnjačke stranke, Liberalne partije, Demokratske unije Albanaca, Crnogorske i Pozitivne Crne Gore, predao je danas listu kandidata za odbornike u Skupštini Glavnog grada.

Listu „Za dobro građana Podgorice – Pobjednička koalicija Milo Đukanović“ na lokalnim izborima 27. maja predvodiće doc. dr Ivan Vuković, a uz njega su danas bili gradonačelnik Glavnog grada Slavoljub Stijepović, predsjednik OGG DPS Vladan Vučelić, zamjenik gradonačelnika Časlav Vešović, ministarka ekonomije Dragica Sekulić, ministar održivog razvoja i turizma Pavle Radulović, poslanici Mihailo Anđušić, Nikola Rakočević, Miloš Nikolić i ostali.

“Danas smo predali pobjedničku listu za predstojeće lokalne izbore u Podgorici. Naša Podgorica je glavni grad nezavisno međunarodno priznate države Crne Gore, koja nastoji da se profiliše kao jedna od vodećih svjetskih turističkih destinacija, koja je odnedavno država članica NATO saveza, i koja će u bliskoj budućnosti, sasvim sam siguran postati i dio Evropske unije. To su činjenice na koje s jedne strane naša politička konkurencija često zaboravlja, a ljude poput nas koji volimo ovaj grad, koji smo spremni da radimo u njegovom interesu dodatno obavezuje. O tome najbolje svjedoči intenzivan razvoj Podgorice u prehodnom periodu”, rekao je Vuković nakon predaje liste.

On je kazao da je to danas grad koji je lijep za život, u koji se sve češće dolazi i u kojem se sve duže ostaje i podsjeća na moderne svjetske metropole.

Vuković je istakao da je ponosan na sve što je do sada postignuto u Glavnom gradu.

 

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.