Tahirović nosilac liste Demokrata u Rožajama

Tahirović nosilac liste Demokrata u Rožajama

Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Rožaje Izbornu listu "Aleksa Bečić – Demokrate, pobjede a ne podjele – dođi kući, jer imamo plan za moderan grad".

Nosilac liste je Senad Tahirović, a izbori su zakazani za 27. maj.

Tahirović je istako da će Demokrate voditi pozitivnu kampanju sa ciljem da povrate pravi sistem vrijednosti, u kojem će raditi oni koji znaju, a ne oni koji nekoga znaju.

"Kao buduća odgovorna vlast uradićemo sve da vodimo jednu pozitivnu kampanju. Pripremili smo Program baziran na principu poblem – rješenje. Ono što će biti naši temeljni principi na kojima ćemo zasnivati cijelu našu kampanju i ovu političku borbu jeste borba protiv svih oblika partokratije i namještenih javnih konkursa", poručio je Tahirović.

Predsjednik Demokrata, Aleksa Bečić, rekao je da predata izborna lista najbolje potvrđuje građanski karakter Demokratske Crne Gore.

"Predali smo listu izuzetno obrazovanih, nekompromiovanih, čistih, mladih, mudrih, hrabrih koji su spremni da sve svoje potencijale i resurse stave na raspologanje svom gradu i svojim Rožajcima. Posle sjajnog uspjeha koji smo postigli u Petnjici i u Tuzima, mislim da je ova lista koju smo danas predali najbolje potvrdila građanski karakter Demokratske Crne Gore", kazao je Bečić.

Bečić je poručio da će Demokrate voditi pozitivnu kampanju.

"Mi odgovaramo osmjehom na sve ono što su brutalni, monstruozni napadi na koje smo navikli svih ovih godina. Mi odgovaramo konkretnim Programom, rješenjima i projektima koje ćete imati prilike da vidite, gdje ćemo jasno ukazati šta sve planiramo u naredne četiri godine da uradimo u Rožajama. Zato, dođi kući, jer imamo plan za moderan grad. Čekamo vas sve zajedno", naglasio je Bečić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.