Požar u Bijelom Polju pod kontrolom, vatrogasci i dalje na terenu
Foto: Kodex

U toku prigušavanje vatre

Požar u Bijelom Polju pod kontrolom, vatrogasci i dalje na terenu

U ranim jutarnjim satima juče je došlo do požara u kojem je skoro potpuno uništena fabrika Mesopromet Franca u Bijelom Polju.

Nakon više od deset časova gašenja, požar je stavljen pod kontrolu.

Treba odati priznanje i zahvalnost bjelopoljskim vatrogascima, kao i njihovim kolegama iz Berana i Mojkovca koji su dali nesebičnu pomoć i snagu kako ne bi došlo do još veće tragedije.

"Sinoć su stigle kolege sa juga, pa su naši vatrogasci otišli da odmore i napune baterije kako bi jutros nastavili sa akcijom prigušavanja vatre koja tinja“, kazao je za Kodex komandir Službe zaštite i spašavanja Bijelo Polje Milonja Rakonjac.

Kako je kazao, na terenu su 3 vatrogasna vozila i drže požar pod kontrolom prigušujući vatru koja gori na pojedinim mjestima.

On je kazao da će ekipe biti na licu mjesta sve dok teren ne bude obezbijeđen od vatre i očišćen u potpunosti.

Podsjetimo, požar velikih razmjera zahvatio je fabriku Mesopromet Franca u Bijelom Polju vlasnika Hilmije Franca u kojem je uništeno više od 90 odsto objekta.

.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.