Ženi se Momčilo Otašević, vjenčanje u Crnoj Gori
Momčilo Otašević

Ženi se Momčilo Otašević, vjenčanje u Crnoj Gori

Dvije i po godine nakon što su se upoznali i četiri mjeseca prije nego na svijet dođe njihovo prvo dijete, hrvatska glumica Jelena Peričin i Crnogorac Momčilo Otašević staće ovih dana pred oltar.

Glumački par, prema saznajima hrvatskog Tportača sprema vrlo malu, intimnu ceremoniju.

Vjenčanje bi se trebalo održati ovih dana u Crnoj Gori, najvjerovatnije u bokokotorskom zalivu. Omogućiće to i njegovoj strani gostiju, ali i njenoj porodiciiz Dubrovnika da se sastanu na pola puta i proslave ovaj važan dan. Vjenčanje će se održati u vrlo intimnom, najužem porodičnom krugu. 

"Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerovatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega. Mi se nikada nismo posvađali", rekla je nedavno Perčin za InMagazin Nove TV,a bila je to ujedno i jedna od rijetkih prilika kada je ona pričala o vezi s devet godina mlađi Crnogorcem s kojim će u avgustu dočekati svoje prvo dijete.

MomciloOtasevicJelenaPercin2

Kako je nedavno kazao Otašević, par očekuje djevojčicu.

"Jelena i ja nedavno smo saznali da ćemo dobiti kćerku, što nas je veoma obradovalo", potvrdio je stasiti glumac za kojim uzdišu mnoge žene.

Dok će Momčilu to biti prvo dijete, Jelena već ima devetogodišnju kćer Lotuiz prvog braka sa zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.