Beograd: Vlasnik prijetio da će da skoči sa krova hotela, pa odustao
Foto:Screenshot/Pink

Beograd: Vlasnik prijetio da će da skoči sa krova hotela, pa odustao

U Beogradu se danas prijepodne odigrala prava drama. U blizini beogradskog hipodroma čovjek je prijetio da će skočiti sa krova hotela 'Prestige'. Radi se o vlasniku hotela "Prestige", Bojanu Radovanoviću koji je ovo činio i ranije a kome prijeti iseljenje zbog navodnog duga od 300 hiljada eura.

Kako kaže advokat Radovanovića, razlog za ovaj čin jesu ucjene koje je godinama primao od Novaka Buhe, brata Čumeta Buhe. Na samom ulazu hotela bili su i sudski izvršitelji, javlja Pink.

Podsjećanja radi, u martu je Radovanović takođe prijetio da će se baciti sa krova ovog hotela kada su zakucali sudski izvršitelji.

Pokušaj izvršenja nad hotelom "Prestige" koji je postao plijen neraščišćenih dugova Radovanovića, i Buhe, kao i njegovog kuma Dragana Silića, odložen je tada po treći put zbog prijetnji Radovanovića da će izvršiti samoubistvo skokom sa krova istog tog hotela.

Hotel Prestiž u blizini Hipodroma, postao je predmet spora između Bojana Radovanovića, za sada još uvek vlasnika hotela, kada je Radovanović pozajmio novac od Dragana Silića, a kao garanciju da će isplatiti dug u ugovoru je naveo hotel. Silić je, da bi pozajmio novac Radovanoviću, isti uzajmio od Novaka Buhe, starijeg brata Ljubiše Buhe Čumeta, bivšeg vođe surčinskog klana, u zamjenu za pravo ubiranja zarade od hotela u slučaju da mu novac ne vrati.

Dramatična situacija se nastavlja i gotovo pun sat je cio kraj pod kontrolom policije. Vatrogasci su spremni ukoliko se Radovanović odluči za skok.

Edvin Prelić, advokat hotela "Prestige" rekao je ekskluzivno za Pink, da je Dragan Silić, kum Novaka Buhe, optužen za iznudu imovine Bojana Radovanovića u produženom trajanju.

Predmet se vodi pred višim sudom. Dok traje postupak za krivično delo iznude oni prave sudsko poravnjanje. Sudija to stvalja van snage, ali izvršitelji i dalje prete. Situacija je vrlo napeta, on i dalje preti da će se ubiti - rekao je Prelić.

Drama je ipak okončana tako što je Radovanović odustao od skoka.

Izvor:Pink

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.