Predsjednik Izraela čestitao Đukanoviću: Učvrstiti prijateljstvo i saradnju
Ruven Rivlin

Čestitka povodom pobjede na predsjedničkim izborima

Predsjednik Izraela čestitao Đukanoviću: Učvrstiti prijateljstvo i saradnju

Predsjednik Izraela Ruven Rivlin uputio je najsrdačnije čestitke predsjedniku Milu Đukanoviću povodom pobjede na nedavnim izborima, i poželio uspjeh u obavljanju ove odgovorne dužnosti.

"Mi u Izraelu, veoma cjenimo srdačno prijateljstvo naše dvije zemlje i radujemo se mogućnosti da sarađujemo sa Vama u godinama koje dolaze, kako bi učvrstili prijateljstvo i saradnju Izraela i Crne Gore", ističe se u čestitki Rivlina.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.