Drama na nebu iznad Tivta: Ruski avion zamalo se srušio u Crnoj Gori?
Foto: Screenshot

Drama na nebu iznad Tivta: Ruski avion zamalo se srušio u Crnoj Gori?

Avion ruske kompanije S7, koji je u subotu letio iz Moskve za Tivat, zamalo se srušio u Crnoj Gori. Drama je počela kada je posada otkrila da se nisu uvukla zakrilca poslije polijetanja iz Moskve.

U avionu su bile članice poznate ruske ženske muzičke grupe Serebro (Srebro) koja je 2007. godine osvojila treće mjesto na Evrosongu.

- Odmah poslije polijetanja nisu zatvorena zakrilca aviona i mogli smo da se srušimo. Naš avion je skoro sat vremena nestao sa radara i niko nije znao gdje smo. Prije slijetanja, kružili smo više od sat vremena - napisala je pjevačica Olga Serjabkina na Instagramu.

Ovo su potvrdili predstavnici kompanije, objasnivši da je avion zaista sat vremena kružio iznad Crne Gore.

- Imajući u vidu vjetar, dužinu piste i geografsku lokaciju aerodroma Tivat, pilot aviona odlučio je da obavi slijetanje na aerodromu u Podgorici - objasnio je predstavnik avio-kompanije.

Na internetu se pojavio dramatični snimak na kojem posada priprema preplašene putnike na slijetanje dok se u pozadini čuje vrisak. Nakon slijetanja kabinom se prolomio aplauz.

Radio Sarajevo

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.