Socijaldemokrate predale listu u Kolašinu, nosilac Nikola Medenica
Nikola Medenica

Socijaldemokrate predale listu u Kolašinu, nosilac Nikola Medenica

Socijaldemokrate su danas predale listu za predstojeće lokalne izbore u Kolašinu, na čijem čelu se nalazi Nikola Medenica, predsjednik OO Socijaldemokrata Kolašin i direktor Agencije za zaštitu životne sredine.

Kako je saopšteno iz ove partije listu "Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Kolašin" čine ugledni Kolašinci i Kolašinke, a "kuriozitet je da se na njoj nalazi preko 40% žena".

Nosilac liste, Nikola Medenica, istakao je da Socijaldemokrate očekuju odličan izborni rezultat u Kolašinu.

“Naša lista je sigurno najperspektivnija od svih koje će uzeti učešća na ovim izborima, imajući u vidu ogroman procenat mladih i žena koji se na njoj nalaze, što ukazuje na to da s pravom možemo očekivati da će se trend rasta podrške Socijaldemokratama nastaviti i u našem gradu. Predizbornu kampanju ćemo usmjeriti na najznačajnije izazove sa kojima se suočavaju stanovnici Kolašina i ponudićemo im realan i ostvariv izborni program. Uvjereni smo da će se nakon 27. maja stvoriti pretpostavke da naš grad, nakon četiri sušne godine, dobije vlast kakvu zaslužuje, u kojoj će jedan od ključnih faktor biti i Socijaldemokrate” - istakao je Medenica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.