Pucnjava ispred vrtića, izrešetan MMA borac
Ilustracija

Pančevo

Pucnjava ispred vrtića, izrešetan MMA borac

Muškarac koji je rano jutros izrešetan u Pančevu nakon što je izašao iz vrtića u kom je ostavio svoje dijete je Vladimir Jovanović, zvani Maradona.

Jovanović je inače MMA borac, ali je, prema riječima mještana, bio poznat kao "problematičan muškarac".

Maradona je teško ranjen u 7.30 jutros kada je u njega ispaljeno sedam metaka čim je dijete ostavio u vrtiću.

Prema riječima očevidaca, čim je izašao iz vrtića i krenuo ka svom automobilu, pored njega se zaustavilo vozilo i iz njega je izašao napadač sa kapuljačom koji je u njega ispalio veliki broj metaka.

Napadač je nakon toga svojim automobilom pobjegao u pravcu Beograda, dok se Maradona nalazi u Opštoj bolnici u Pančevu u teškom stanju.

Blic

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.