Ivan Vuković kandidat DPS-a za gradonačelnika Glavnog grada
Ivan Vuković

DPS u koaliciji sa pet stranaka

Ivan Vuković kandidat DPS-a za gradonačelnika Glavnog grada

Demokratska partija socijalista izaći će na izbore u glavnom gradu u koaliciji sa pet stranaka.

Na odborničkoj listi za Podgoricu naći će se 55 kandidata DPS-a, dva iz Bošnjačke stranke i po jedan iz Demokratske unije albanaca, Pozitivne, Crnogorske i Liberalne partije.

Demokratska partija socijalista utvrđivala je sinoć redosljed kandidata za odbornike uoči predstojećih lokalnih izbora u 12 opština.

Predsjednistvo DPS-a zasijedalo je sinoć do kasno ali još nema saopštenja ili drugih detalja o nosiocima lista ili kandidatima.

Mediji prenose da će listu predvoditi profesor Ivan Vuković.

Stijepović će biti drugi na listi, a slijede šef podgoričkog  DPS-a Vladan Vučelić, pa ministarka ekonomije Dragica Sekulić, na četvrtoj poziciji.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.