Policija je zaustavila je zbog prebrze vožnje, priveli zbog droge, a onda otkrili nešto nevjerovatno
Ilustracija

Šokantno otkriće!

Policija je zaustavila je zbog prebrze vožnje, priveli zbog droge, a onda otkrili nešto nevjerovatno

Djevojku je policija privela zbog posjedovanja droge, a prilikom detaljnog pretresa došli su do nevjerovatnog otkrića.

Anika Vit (27) iz Misurija je uspjela da u svoju vaginu ugura pištolj dugačak 15 centimetara, i da u isto vrijeme vozi auto.

Nju je policija zaustavila zbog prekoračenja brzine, a potom je u njenom vozilu pronađen heroin i ekstazi. Detaljan pretres je urađen u stanici, a policajci su ostali zatečeni nevjerovatnim prizorom. Iz njene vagine izvađen je napunjen pištolj.

Anika je potom odvedena kod sudije, gdje je priznala da je posjedovala drogu i da je neovlašćeno prenosila oružje. Suočava se sa kaznom od 25 godina robije. 

Dnevno.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.