Za ljubitelje cvijeća u Delti prava raskoš: U toku VII sajam cvijeća i ukrasnog bilja
Foto: Memento marketing i komunikacije

Bogata i raznovrsna ponuda

Za ljubitelje cvijeća u Delti prava raskoš: U toku VII sajam cvijeća i ukrasnog bilja

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je sedmo izdanje Sajma cvijeća i ukrasnog bilja. Bogatu i vrlo raznovrsnu ponudu predstavljaju vrtni centri, proizvođači i rasadnici cvijeća, distributeri dekorative i opreme i kreativne radionice koje se bave izradom modnih detalja od cvijeća i cvjetnih aranžmana.

„Veliki broj ljubitelja cvijeća iskoristio je priliku da po povoljnijim cijenama opreme svoje bašte i terase i oplemene životni prostor novim sadnicama, ali i da se posavjetuje sa stručnim licima. Najveće interesovanje vlada za sezonsko bilje pa većina posjetilaca bira surfinije, petunije, muškatle i francuske muškatle. Pažnju posjetilaca privlače i aranžmani od kaktusa i sukulenata koji su prava mala umjetnička djela“, saopštila je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija u agenciji Memento.

IMG0088

Foto: Memento marketing i komunikacije

Posebnu pažnju posjetilaca, kako je navela, privukla je raskošna centralna postavka koju čine lukovi dekorisani prirodnim jasminom i izobiljem cvjetnica i zimzelenih biljaka.

„Sajam organizuje podgorička agencija Memento marketing i komunikacije, a učesnici su: Vrtni centri Kalia, Rasadnik cvijeća Micevski, Angie&Me, Ikebane Stana, Atelje Manufaktura, Radionica Anastasija, Proizvođač cvijeća Ivana Krkotić, Proizvođač cvijeća Darko Lađić, Rasadnik cvijeća Popović, La Mia Casa, Cvjetni aranžmani Snežana Brnović i Cvijeće i kaktusi Strugar“, kazala je Knežević.

IMG0102

Foto: Memento marketing i komunikacije

Sajam cvijeća i ukrasnog bilja traje još danas, do 22 sata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.