Izaberite pravu odjeću i u sekundi skinite nepoželjne kilograme
Foto: Ilustracija

Kako izgledati mršavije?

Izaberite pravu odjeću i u sekundi skinite nepoželjne kilograme

Pravim izborom odjeće možete u trenu da izgledate mršavije, a isto tako pogrešnim izborom možete vizuelno da dodate kilograme. Ovo su savjeti stručnjaka.

Providno i mrežasto 

Ovakva vrsta odjeće naglašava problematične djelove - stomak, ruke i bedra. Ako ipak želite da nosite ovako nešto, onda birajte da to bude nešto suptilno- ispod mrežaste tunike obucite majicu bez naramenica. 

Široka odjeća 

Oversize je u trendu ali kombinacija šire košulje i pantalona šireg kroja vizuelno će dodati kilograme. Bolji izbor su uske farmerke i šira košulja ili tunika. 

Upečatljivi printovi 

Upadljivi dezeni nijesu poželjni ako želite da izgledate mršavije. Nikako ne miješajte printove osim ako nijesu otvoreniji. 

Prorezi na predjelu struka 

Haljine s prorezima na predjelu struka odlično stoje ženama s figurom pješčanog sata i istaknutim trbušnjacima. Međutim, žene s kruškolikom građom treba da izbjegavaju ovakve haljine, prenosi Super žena. 

Žuta, narandžasta, svijetlo ljubičasta, jarko crvena 

Zaobilazite ove boje u širokom luku ako želite da odjećom skinete koji kilogram. Modni dodaci u ovim bojama su i više nego poželjni.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.