Ljubavna veza ovih znakova Zodijaka je osuđena na prosast
Foto: Ilustracija

Zvijezde otkrivaju

Ljubavna veza ovih znakova Zodijaka je osuđena na prosast

Ljubav koju mnogi priželjkuju, ono čuveno „živjeli su srećno do kraja života“ jednostavno nije za neke parove Zodijaka, kažu zvijezde. Provjerite da li ste u ovoj neslavnoj grupi.

Neke kombinacije horoskopskih znakova idealne su za prijateljstvo, neke za ljubav ili poslovnu saradnju. A neki se jednostavno ne podnose – i bilo bi bolje da nijesu u vezi jer ih čekaju samo tenzije, svađe, suze.

Strijelac i Bik

Bik jednostavno ne može da ispuni velika očekivanja jednog Strijelca. Dok staloženi Bik daje sve da vezu učini mirnom i prijatnom, Strijelac je stalno u potrazi za pustolovinom i promjenama. Malo je vjerovatno da će ova dva horoskopska znaka biti srećni zajedno. Jedno drugom će, nažalost, ubrzo početi da smetaju.

Djevica i Vaga

Između Djevice i Vage, po svemu sudeći, nikad neće sijevnuti ona iskra bez koje nema večne ljubavi. Oni se u potpunosti razlikuju, i u načinu razmišljanja i u principima. Zbog toga se svađaju kao nijedan drugi par među horoskopskim znakovima, prenosi Blic žena.

Rak i Vodolija

U teoriji ova dva znaka mogli bi biti dobar par u ljubavi, jer su osjećajni. Međutim, Vodolija mnogo voli slobodu i osjeća se sputano pored Raka koji je stalno željan ljubavi i pažnje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.