Krstović: O odgovornosti pred građanima pričaju Marovićevi puleni
Janko Krstović

Janko Krstović, kandidat za odbornika "Zeta za 21. vijek" u SO Golubovci

Krstović: O odgovornosti pred građanima pričaju Marovićevi puleni

Jedino ko može da trijumfuje u bježanju od odgovornosti je organizovana kriminalna grupa DPS, čiji je jedan od predstavnika upravo sada u bjekstvu od odgovornosti u susjednoj Srbiji, stoji u odgovoru Janka Krstovića, kandidata za odbornika koalicije “Zeta za 21. vijek” na DPS-ovo saopštenje.

“Za razliku od njih, svaki član Demokrata i Građanskog pokreta URA može uzdignute glave proći bilo gdje po Crnoj Gori. Posebno u gradovima gdje vršimo vlast, jer izvanredni rezultati u lokalnoj upravi nam to i daju za pravo. Priznajemo da je bilo i poprilično lako napraviti te rezultate, jer za prethodnike u tim gradovima na vlasti smo imali osuđene kriminalce ili one koje to tek čeka, a  koji su budžete gradova zakinuli za milione eura”, ističe Krstović.

Što se tiče DPS projekata u Zeti, građani vide ništa - nula izrađenih od sijaset obećanih u susret svim prethodnim izborima.

“Opet pokušavate da terorišete očuvani razum građana Zete tobožnjom pričom da oni vide vaše završene projekte. Sve što vide od vaše vlasti su partijska i nepotistička zapošljavanja, pokrivanja po nekoliko funkcija sa istom osobom iz redova DPS-a i to je sve. I zaista vam riječ diletanti u politici najbolje pristaje, jer vam izgleda ni prebrojani glasovi sa predsjedničkih izbora ne govore da ste gubitnici. A tek ćete biti na ovima koji slijede 27. maja u Zeti”, zaključuje Krstović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.