Sinan Sakić mora na transplataciju jetre
Sinan Sakić

Primljen u bolnicu

Sinan Sakić mora na transplataciju jetre

Folk zvijezda Sinan Sakić primljen je juče u Klinički centar u Beogradu na ispitivanja, nakon što su ljekari ustanovili da mu je potrebna transplantacija jetre.

Legendarni pjevač je prošle godine imao operaciju ugradnje stentova u žučne kanale, ali su ljekari iz Italije, Turske, Srbije, Bosne i Hercegovine, i Hrvatske, nakon redovnih pregleda ustanovili da to nije trajno rješenje te da će morati na transplantaciju jetre.

Sinan je juče primljen na preglede i stavljen je na listu čekanja za organ, a u bolnici će ostati do operacije.

"Svi ljekari koji su ga pregledali, a konsultovali smo vrhunske stručnjake iz pet zemalja, ustanovili su da je jedino transplantacija trajno rješenje, tako da je Sinan sada primljen i u bolnici će biti do intervencije. Ja sam odmah ponudila svoju jetru, ali su ustanovili da nisam adekvatan donor, tako da sada čekamo. Željela bih da se u svoje i Sinanovo ime zahvalim svima koji nam pružaju podršku, mnogo nam to znači u svim teškim trenucima kroz koje smo prošli i prolazimo, obavještavaću vas sve o daljem razvoju kako budem imala nove informacije", rekla je Sinanova supruga Sabina za Novosti.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.