Svaku situaciju dramatično shvata: OVAJ horoskopski znak je previše emotivan i melanholičan
Foto: Ilustracija

Teško se nosi sa problemima

Svaku situaciju dramatično shvata: OVAJ horoskopski znak je previše emotivan i melanholičan

Onaj horoskopski znak se teško nosi sa svim životnim izazovima, puno patetišu i drame.

Riječ je o Raku. 

Nježni i melanholični Rakovi se teško nose sa gotovo svim životnim izazovima, često nemaju snage za dodatne napore, a užasno se plaše neuspjeha i bola. Zbog toga se uvuku u svoju čauru, gdje se osjećaju najsigurnije. U slučaju kada dožive pad u životu, ne pokušavaju da se bore već dižu ruke od svega, pod parolom "biće šta će biti". 

Kada je riječ o ljubavnim vezama, pripadnici ovog znaka su pravi emotivci. U potpunosti se predaju partneru, za koga se drže i ne puštaju. Kada je zaljubljen, Rak postaje najnježnije, najpažljivije i najvelikodušnije stvorenje, ali istovremeno su i veoma osjetljivi i uvrijedljivi. Rak mašta o velikoj ljubavi, harmoničnim odnosima i braku, a ako ne zadovolji svoje emocionalne potrebe, može počiniti nevjerstvo u vezi ili braku. 

S obzirom na to da je veoma emotivan, Rak je sklon plakanju i patetici, kao i priči tipa "nikada više nikog neću voljeti", Ako mu/joj date prostora da se raspriča, u jednom trenutku će sigurno početi da nabraja sve slučajeve kada ste ga uvrijedili ili povrijedili, a toga je (u njegovoj/njenoj glavi) bilo mnogo i često.

Izvor: Astro zabava

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.