BP: Koalicija DPS-BS obećala penzionerima rješavanje svih problema
Bijelo Polje, foto:Kodex

U ponedeljak odluka o nastupu na izborima

BP: Koalicija DPS-BS obećala penzionerima rješavanje svih problema

U Bijelom Polju je pokrenuta incijativa da Partija penzionera invalida i restitucije, samostalno, izađe na lokalne izbore koji će se održati 27. maja.

Za realizaciju ovakve odluke obezbijeđen je, kako su saopštili,  jedan dio potrebnih potpisa.

20180426193212

"Međutim, jedan broj bjelopoljskih penzionera tvrdi da su od buduće Koalicije DPS- Bošnjačka stranka dobili čvrsto obećanje da će u narednom mandatnom periodu najveći broj  penzionerskih problema i onih koji traže pravdu primjenom Zakona o povraćaju izgubljenih imovinskih prava u narodu popularnom Zakonu o restituciji biti  pozitivno realizovan.
Cijeneći ovo obećanje i do donošenja jedinstvene odluke odlučeno je da se tokom ovoga vikenda zastane sa  prikupljanjem potpisa i u ponedjeljak odluči kakav će stav do izbora zauzeti Partija penzionera invalida i restitucije Crne Gore", saopšteno je iz bjelopoljskog biroa te partije.

Rok za predaju potpisa ističe 1. maja.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.