Socijaldemokrate predale listu za izbore u Plavu

Socijaldemokrate predale listu za izbore u Plavu

Socijaldemokrate su danas prve Opštinskoj izbornoj komisiji predale lisu kandidatkinja i kandidata za odbornice i odbornike u Skupštini Opštine Plav, pod nazivom „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Plav“.

Nosilac liste Omer Mehmedović, kazao je da su Socijaldemokrate predale najbolju listu kandidata, na kojoj se nalaze ozbiljni, obrazovani i čestiti ljudi.

„Socijaldemokrate su predale simboličnih 603 potpisa građana naše opštine. Kažem simboličnih, jer smo prikupili duplo više, ali smo se odlučili da predamo onoliko potpisa koliko smo dobili glasova na parlamentarnim izborima 2016.godine kada smo prvi put učestvovali na izborima. Bez lažne skromnosti mogu da kažem da Socijaldemokrate imaju najbolju listu kandidata za odbornike. Na našoj listi su svi kandidati sa fakultetskim diplomama, a većina njih se već ostvarila u svojim profesijama. Dakle, radi se o ozbiljnim, obrazovanim i čestitim ljudima, koji su spremni da se uhvate u koštac sa problemima koji  tište sve naše građane, sa problemima koje su stvarale sve prethodne vlasti, ali nisu bili spremni da ih riješe. Naš cilj je da stvaramo uslove da Plav bude bolje mjesto za život, grad u koji će se dolaziti, a ne grad iz kojeg se odlazi. Mi smo popuno spremni da preuzmemo odgovornost za budući razvoj naše opštine i sigurni smo da će na kraju ovog mandata Plav zasjati ljepšim svjetlom. Građanima ćemo predstaviti ponudu u vidu našeg izbornog programa i sigurni smo da će je prihvatiti. Dosljedno za Plav, za novi početak, pobijedićemo 27.maja“, rekao je Mehmedović.

Lista „SOCIJALDEMOKRATE – IVAN BRAJOVIĆ - DOSLJEDNO ZA PLAV“ utvrđena je po sljedećem redosljedu: Omer Mehmedović, dr Blažo Stijović, Mirsad Bajraktarević, Sanija Srdanović, mr Igor Vukanić, Admir Lalić, Sanel Canović, Hurijeta Pejčinović, Miralem Feratović, Adis Tošić, Damir Radončić, Jelena Otašević, mr Demir Đešević, Vladimir Knežević, Rusmir Bajraktarević, Ana Petrović, Dževdet Muminović, dr Almir Aksalić, Anela Musić, Alen Hakanjin, Edin Musić, dr Emir Redžepagić, Alma Feratović, Resma Šehović, Selma Šarkinović, Biljana Jokić, Suljo Canović, mr Veselin Sinanović, Melsina Bašić, Sehad Gutić i dr Safet Lješnjanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.