Demokrate će u Pljevljima izgraditi gradski bazen
Foto:Demokratska Crna Gora

Demokrate će u Pljevljima izgraditi gradski bazen

Demokrate žele da građanima Pljevalja na svaki način stvore i pruže uslove za pristojan život u rodnom gradu. Jedan od planove ove partije ukoliko u tom gradu na sjeveru osvoje vlast je izgradnja gradskog bazena.

"Iako su Pjevlja najsjevernija opština u Crnoj Gori i samim tim daleko od mora, a budući da su jedna od najvećih opština u Crnoj Gori, izgradnja gradskog bazena je ne samo poželjna, već i neophodna. Iako je na potrebu za gradskim bazenom ukazivano decenijama unazad, lokalne vlasti su ostajale nijeme i gluve za potrebe svojih građana", istakao je Miljan Rovčanin, kandidat za odbornika Demokrata u SO Pljevlja.

10MiljanRovanin

Rovčanin

Izgradnja gradskog bazena za građane Pljevalja je, prema njegovim riječima, neophodna iz bezbjednosnih razloga, pošto niz improvizovanih kupališta predstavljaju  prijetnju po život i zdravlje ljudi.

Gradski bazen bi svakako unio novu energiju u učmali društveni život grada, jer bi građani Pljevalja, dodaje, išli na bazen radi rekreacije i odmora.

"Demokrate će, nakon što 28. maja preuzmu upravljanje gradom, u neposrednoj blizini stadiona, izgraditi gradski otvoreni bazen, i na taj način oplemeniti postojeći sportsko – rekreativni sadržaj u Pljevljima i dati mu na vrijednosti. Neobičnim dizajnom, dešavanjima za najmlađe, ovaj projekat će privući kako lokalne, tako i posjetioce iz drugih gradova", poručio je Rovčanin.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.