Nataša Bekvalac otkrila kako se Luka ponašao prema njihovoj ćerki
Nataša Bekvalac

Novi detalji

Nataša Bekvalac otkrila kako se Luka ponašao prema njihovoj ćerki

Pjevačica Nataša Bekvalac, nakon što je pretrpjela užasno nasilje od supruga Luke Lazukića, na sudu je otkrila da je Lazukić ignorisao njihovo dijete i da joj je zbog toga bilo jako teško.

Naime, Nataša je navodno u iskazu pred sudijom navela da je prolazilo i po nekoliko dana a da Lazukić nije ušao u sobu da vidi njihovu ćerku.

"Nikad nijesam vidjela takvo odsustvo osjećaja prema djetetu. Radovala sam se kad uđe u sobu kod bebe jer je to rijetko činio. Prolazilo je i po nekoliko dana, a da on ne vidi bebu. Bilo mi je žao čak i Luke jer je bilo očigledno da ga ljubav prema djetetu ne ispunajva. A čini mi se da je i beba osjećala da je nezainteresovan", ispričala je Nataša sudiji.

Kako je navela, dadilja joj je prepričala jednu nevjerovatnu situaciju koja ju je šokirala.

"Jednom prilikom je uzeo dijete staro samo tri dana za ruke i podigao je uvis, a prije toga ju je stavio u sjedjeći položaj", ispričala je pjevačica koja je prije nekoliko dana od supruga doživjela užasno nasilje.

Ona je sudiji ispričala i da joj je suprug rekao da nije srećan otkad su dobili dijete, prenosi Kurir.

"Kad sam ga pitala da li je srećan, rekao je da, otkako se Katja rodila, on ne postoji u našoj kući i da je u depresiji", rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić saslušani su u Prvom osnovnom tužilaštvu u Beogradu prije tri dana, a tom prilikom nijesu se susreli, jer Lazukić ima zabranu prilaska pop-pjevačici. 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.