Hrapović: Ne napuštam funkciju ministra zdravlja
Kenan Hrapović

Uobičajena izmišljotina

Hrapović: Ne napuštam funkciju ministra zdravlja

Ministar zdravlja dr Kenan Hrapović je saopštio danas da neće napustiti funkciju ministra zdravlja.

Sindikat doktora medicine Crne Gore je juče na Facebook stranici objavio da Hrapović napušta ministarsku funkciju u oktobru mjesecu.

Istaknuli su da je u Vladi dogovoreno da će Hrapović karijeru nastaviti na poziciji ambasadora u Turskoj. Osim toga, naveli su da se za mjesto novog ministra zdravlja pominje više ljekara iz KCCG.

Hrapović je ove tvrdnje demantovao, rekavši da za takve navode nema nikakvih osnova.

"Tvrdnja koju je Facebooku iznio Sindikat doktora medicine da navodno napuštam dužnost radi funkcije ambasadora nema nikakvih osnova i tek je jedna od uobičajenih izmišljotina grupacije koja je prepoznata u javnosti po neistinama”, kazao je Hrapović, prenosi Portal Analitika.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.