Uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda Baraninu
Ilustracija

Uhapšen zbog nanošenja teških tjelesnih povreda Baraninu

M.M. (24) iz Bara, uhapšen je danas zbog sumnje da je prije mjesec dana, na štetu A.H. iz Bara, počinio krivično djelo teška tjelesna povreda. M.M. je lišen slobode na osnovu lokalne potrage koja je za njim bila raspisana.

Naime, službenici CB Bar su, radeći na rasvetljavanju navedenog događaja, nakon sprovedenih istražnih mjera i radnji identifikovali i lišili slobode lice M.M.

"M.M. je osumnjičen da je, 25.03.2018. godine oko 2 časa, počinio navedeno krivično djelo u Baru, u naselju Zeleni pojas, tako što je poslije kraće verbalne prepirke fizički nasrnuo na oštećenog A.H, kada je oštećeni nakon rvanja pao na betonsku podlogu a zatim je pao niz strminu – stijenu i tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede", saopšteno je iz policije.

Službenici CB Bar su odmah po prijavi da je jedno lice pronađeno povrijeđeno, preduzeli mjere i radnje na rasvjetljavanju događaja koje su dovele do identifikovanja a potom i lišenja slobode osumnjičenog lica.

"M.M. će, uz posebni izvještaj, kao dopunu krivične prijave prethodno podnijete protiv nepoznatog izvršioca, biti priveden državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, zbog osnovane sumnje da je počinio navedeno krivično djelo", kazali su iz policije.

Oštećeni A.H. je kako je saopšteno, zbog povreda koje je zadobio donedavno bio na liječenju u medicinskoj ustanovi iz koje je potom otpušten.

    

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.