Đukanović: Slika dosad neobjavljenog izvora pokazuje da je Bečić plagirao rad
Mitar Đukanović, foto: PR centar

Đukanović: Slika dosad neobjavljenog izvora pokazuje da je Bečić plagirao rad

Na jučerašnju ocjenu Mire Popović, saradnice u Centru za građansko obrazovanje da, na osnovu predstavljenih dokaza, magistarska disertacija mr Alekse Bečić nije plagijat, iz Centra za akademski integritet odgovorili su slikom "dosad neobjavljenog izvora iz koga tvrde da je Bečić prepisivao".

"Ni gospodin Milorad M. Bujagić ni njegov rad ne pominju se nigdje u Bečićevoj magistarskoj tezi", saopštio je direktor Centra za Demokratski integritet, Mitar Đukanović.

BujagiBei

Foto: Centar za akademski integritet

"Pozivamo Miru Popović i Centar za građansko obrazovanje da nam, u skladu sa iznijetim stavom o nedostatku dokaza za Bečićev plagijat, objasne kako se zove ovo što se vidi na priloženoj slici", poručio je Đukanović.

Podsjećamo, Popović je kazala da po svemu onom što su imali prilike da vide od predstavljenih dokaza, magistarska teza Alekse Bečića nije plagijat.

"Bečić je zaključno sa poslednjom konferencijom za medije dostavio dokaze, izvore literature ,,spornih“ djelova koje je naveo u bibliografiji sa konkretnim stranicama ili fus notama, a nema ni rada Mice Kozlik koji je navodno plagiran.“

Ona je dodala da je CGO imao priliku da izvrši uvid u dio dokumentacije, ali ne i u neke ključne materijale.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.