Dodik pozvan na inauguraciju Putina
Milorad Dodik

Dodik pozvan na inauguraciju Putina

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik dobio je poziv za inauguraciju Vladimira Putina, ekskluzivno saznaje Alo!.

Poziv je uslijedio prilikom posjete predsjednice Savjeta Federacije, gornjeg doma Federalne Skupštine Valentine Matvijenko Republici Srpkoj. 

Najmoćnija žena Rusije, za koju kažu da ima veliko povjerenje Putina, došla je u Sarajevo i u oči jasno i glasno Bakiru Izetbegoviću i drugim BiH političarima rekla stavove Rusije.

U Banjaluci  je dočekana uz najveće državne počasti, a predsjedniku RS Miloradu Dodiku Putinovu poruku je prenijela "u četiri oka", dodavši da je Republika Srpska bratska republika i značajan partner Rusije na Balkanu.

Posebno je naglasila da je predsjednik Milorad Dodik zaslužan za dobre odnose sa Rusijom koja podržava Republiku Srpsku.

Posjetu Matvijenko RS, predsjednik Dodik je ocijenio najvišom ocjenom uz konstataciju da je Republika Srpska postala vidljivija u svijetu. On je dodao i da je posjeta pokazala, prije svega, prijateljstvo, razumijevanje i dobar odnos Republike Srpske sa Rusijom i njenim najvišim rukovodstvom.

- Sa ponosom smo mogli da vidimo i osjetimo razumijevanje naše pozicije, položaja u kojem se nalazi Republika Srpska i spremnost Rusije da sarađuje sa nama na tim pitanjima. Građanima Republike Srpske mogu reći da je ovo uspješna posjeta na ponos Republike Srpske, ali i na zadovoljstvo Ruske delegacije, koja se osjećala kao među prijateljima, rekao je Milorad Dodik.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.