Vujačić: Umjesto što izbjegava odgovore DPS da saopšti šta su od obećanih projekata uradili u Zeti
Balša Vujačić

Zeta za 21. vijek

Vujačić: Umjesto što izbjegava odgovore DPS da saopšti šta su od obećanih projekata uradili u Zeti

Ko bježi od odgovornosti prema građanima Zete, najbolje govore saopštenja DPS-a u kojima jeftinim zamjenama teza pokušavaju da pobjegnu od sopstvenog fijaska pa nijednim slovom da odgovore na naša pitanja šta je realizovano od obećanih projekata za ove četiri godine, koliko radnih mjesta je otvoreno u realnom sektoru, a koliko je pripadnika DPS porodica zapošljeno u lokalnoj upravi, stoji u odgovoru Balše Vujačića iz koalicije “Zeta za 21. vijek” na saopštenje odbornika DPS-a Zeta.

“Postoji li u Zeti bilo koji proizvodni pogon? Radi li bilo šta osim trgovačkih radnji, kafića i kladionica? Šta se desilo sa otkupnim centrom u Matagužima? Gdje su obećanja o rekonstrukciji cjelokupne trase puta do Mataguža, gdje je pješačka staza od Kurila do Bijelog Polja, gdje je tržni centar na prostoru staklenika, gdje je završetak obilaznice koji se najavljuje tri godine unazad, gdje je sportska hala u Beglacima, gdje je saobraćajnica Velji put-Golubovci, gdje je pijaca koja je nekad kakva-takva postojala u Golubovcima…”, pitao je Vujačić.

On kaže da od svega navedenog nema ništa, samo priče o podjelama i fašistička poređenja onih koji su svoj navodni patriotizam prema Zeti i Crnoj Gori naplatili ličnim bogaćenjem i uhljebljenjem i zapošljavanjem svojih članova porodice u organe lokalne uprave.

Koliko su uradili za Zetu vidi se iz slike užeg jezgra Golubovaca, koji na žalost onih koji iskreno vole Zetu, liči na naselje iz prošlog vijeka, tvrdi Vujačić.

“Zato svojstveno manipulatorima i nesposobnim upraviteljima lokalne zajednice oni pozivaju nas da izađemo sa odgovornošću pred građane”, kazao je on.

“Odgovorite gospodo šta ste radili godinama osim što ste zapošljavali članove svojih porodica u organima lokalne i državne uprave i osim što ste pravili rovovske podjele u Crnoj Gori i pravili fašistička poređenja prema svima onima koji ne misle kao vi i kritikuju vašu nesposobnost”, zaključio je Vujačić.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.