Kija uz plač napustila Zadrugu nakon tuče sa Slobom (VIDEO)
Foto: TV Pink

Kija uz plač napustila Zadrugu nakon tuče sa Slobom (VIDEO)

Kija Kockar i Sloba Radanović su se u toku jučerašnjeg dana posvađali, da bi se potom i potukli.

Učesnica rijalitija televizije "Pink", o kojoj već mjesecima ne prestaje da se priča, nije mogla da vjeruje šta se dešava u "Zadruzi", pa je bijes iskalila na zakonitom suprugu Slobodanu Radanoviću, kom je zarila nokte u lice i prijetila pred svima.

Povraćala je, plakala na sav glas, te nikako nije mogla da se smiri.

"Samo plači, nastavi, još mjesec dana i kraj. Pobijedićeš, samo plači", poručio je Sloba Kiji aludirajući da čitavu dramu pravi samo zbog pobjede u "Zadruzi", što je nju još više iznerviralo.

Njegove riječi su toliko pogodile Kiju, da je otišla do vrata imanja i prošla kroz njih. Zanimljivo je da ona nijesu bila zaključana i da je Kija lako izašla izvan "Zadruge", a za njom i Nadežda Biljić, koja je krenula da je vrati.

Slobina supruga neko vrijeme nije bila u rijalitiju, da bi se, nakon što se smirila, vratila, a produkcija je odlučila da je neće kazniti zbog samovoljnog napuštanja šou programa.

Pojedini su potom optuživali Kiju da manipuliše učesnicima, a sa njima se saglasila i Đoganijeva, prenosi Blic.

"Svjesna sam svega ja! Znaš šta mi je sve sinoć rekla. Da voli još uvijek Slobu, da osjeća nešto prema njemu. Ne vjerujem ja njoj ništa, vjerujem Slobi", rekla je Luna i napomenula da Kija nije htjela pred Radanovićem da ponovi to što je njoj rekla, da ga voli.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.