Kim Kardašijan se slikala potpuno gola (FOTO)
Kim Kardašijan

Promocija novog parfema

Kim Kardašijan se slikala potpuno gola (FOTO)

Kim Kardašijan Vest svojim najnovijim obnaženim fotkama najavljuje lansiranje novog parfema KKW Body čija bočica će, očekivano, biti u obliku njenog tijela.

Američka starleta Kim Kardašijan se najnovijim poslovnim uspjehom pohvalila na društvenim mrežama, ali i u magazinu "The business of fashion".

"Najnoviji parfem koji izlazi u maju mjesecu, "KKW Body", je toliko fantastičan. To je zapravo skulptura mog tijela. Mirisna nota je toliko divna i veoma sam ponosna", kazala je supruga Kanje Vesta.

KIM3

Kim Kardašijan

Kako bi što bolje predstavila i ispromovisala parfem sa svojim potpisom, Kim Kardašijan je uradila seriju nagih fotografija koje je kasnije objavila na društvene mreže, prenosi B92.

KIM

Foto: Twitter

Na fotografiji iza scene, majka troje djece pozira potpuno gola prekrivena sivim malterom koji nije mogao u potpunosti da prekrije njene intimne djelove, međunožje i bradavice, pa je morala dodatno da ih bluruje.

KIM0

Foto: Twitter

Nakon ove fotke, na Tviteru su uslijedile i brojne druge nage poze.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.