Eliminacija na startu: Đoković poražen od Kližana
Foto:Getty images

Izgubio od 14. tenisera svijeta

Eliminacija na startu: Đoković poražen od Kližana

Srpski teniser Novak Đoković nije uspio da se plasira u osminu finala turnira u Barseloni, pošto je danas u drugom kolu izgubio od Slovaka Martina Kližana sa 2:6, 6:1, 3:6.

Kližan je do prve pobjede nad Đokovićem stigao posle sat i 38 minuta. 

Slovak je prvom gemu oduzeo servis Đokovića, a taj brejk je potvrdio u petom za veliku prednost od 4:1. On je do kraja seta bez problema zadržao tu prednost, ne dozvolivši srpskom teniseru da se vrati. 

Isti scenario viđen je u drugom setu, samo je ovog puta Đoković bio taj koji je dominirao na terenu. Nekada najboljem teniseru svijeta je bilo dovoljno 26 minuta da izjednači na 1:1.

I Đoković i Kližan su potom bili sigurni na svoj servis sve do osmog gema trećeg seta, kada je Slovak napravio odlučujući brejk u meču. 

Naredni protivnik Kližanu biće španski teniser Felisijano Lopes.

Beta

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.