Jovetić i Janković na 70. zasijedanju Komiteta eksperata za javnu administraciju ECOSOC-a

Njujork

Jovetić i Janković na 70. zasijedanju Komiteta eksperata za javnu administraciju ECOSOC-a

Zasijedanje Komiteta eksperata za javnu administraciju ECOSOC-a održano je u UN od 23. aprila do 27. aprila 2018. godine u sjedištu UN-a u Njujorku.

Na zasijedanju Komiteta učestvuju predstavnici Crne Gore Goran Jovetić, državni sekretar Ministarstva javne uprave i Milica Janković, generalna direktorica za eUpravu i informatičku bezbjednost.

Kako je saopšteno iz Ministarstva javne uprave, u fokusu zasijedanja Komiteta eksperata za javnu administraciju (CEPA) je diskusija o  tri najvažnija pitanja iz različitih perspektiva, spremnost institucija i politike za implementaciju Agende 2030, izgradnja efikasnih, odgovornih i inkluzivnih institucija na svim nivoima i podrška reformama.

Izvještaj sa zasijedanja Komiteta eksperata za javnu administarciju obezbijediće korisne informacije ECOSOC-u u kontekstu priprema za zasijedanje 2019. godine. Takođe izvještaj Komiteta eksperata daće važne inpute za Politički forum na viskom nivou za održivi razvoj 2018-HLPF.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.