Bečićev magistarski: Tužilaštvo formiralo predmet po prijavi
Aleksa Bečić

Bečićev magistarski: Tužilaštvo formiralo predmet po prijavi

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici formiran je predmet po krivičnoj prijavi Mitra Đukanovića protiv Alekse Bečića zbog krivičnog djela povreda moralnih prava autora i interpretatora.

"Uz krivičnu prijavu dostavljena je i propratna dokumentacija.Prijava je podnijeta 24.04.2018.godine i postupak se nalazi u fazi izviđaja, tako da odluka u predmetu još uvijek nije donijeta", saopštilo je ODT.

Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici nije formiralo predmet  povodom navoda u medijima, da je Bečić izvršio krivično djelo, jer  na osnovu informacija koje su prenijeli mediji, u tom trenutku nije postojao osnov sumnje da je A.B. izvršio krivično djelo za koje se goni po službenoj dužnosti.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.