Nikšić: Građani prijavili pucnje, policija oduzela oružje
Foto:Uprava policije

Nikšić: Građani prijavili pucnje, policija oduzela oružje

Nikšićka policija je na osnovu prijave građana izvršila pretrese iz oduzela oružje u ilegalnom posjedu.

Policija je juče, kako je saopšteno, postupajući na osnovu prijave građana da se da se u naselju Straševina čuju pucnji iz vatrenog oružja, ižašla na lice mjesta, gdje su u blizini kuće koju koristi P.N. (49) iz Nikšića zatekli više lica.   

"Uz saglasnost državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću, koji je obaviješten o događaju, izvršen je pretres kuće koju koristi P.N. kojom prilikom je pronađena lovačka puška ruske proizvodnje u ilegalnom posjedu. Takođe, policijski službenici su izvršili pregled putničkih motornih vozila parkiranih ispred kuće porodice N. kojom prilikom su u vozilu „VW Golf IV“ nikšićkih registarskih oznaka, vlasništvo I.K. (29) iz Nikšića, pronašli i oduzeli startni pištolj marke Blow i startno automatsko oružje marke Blow", stoji u saopštenju Uprave policije.

Državni tužilac u ODT u Nikšiću će nakon dodatno prikupljenih obavještenja izvršiti pravnu kvalifikaciju djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.