Mičigen: Postavili kamione ispod nadvožnjaka da bi spriječili samoubistvo
Foto: Fox

Neobičan potez policije

Mičigen: Postavili kamione ispod nadvožnjaka da bi spriječili samoubistvo

Policija američke države Mičigen na jedinstven način je odlučila da spriječi čovjeka koji je prijetio da će skočiti sa nadvožnjaka iznad auto-puta.

Utorak, rani jutarnji časovi, a sve trake na auto-putu 696 u Mičigenu su prazne. Na nadvožnjaku čovjek prijeti da će izvršiti samoubistvo. Ispod nadvožnjaka 13 kamiona sa prikolicama parkirani da bi ublažili pad ukoliko se odluči na skok, prenosi RTS.

Da li je neobičan potez policije pomogao muškarcu da odustane od svoje namjere, ne zna se, ali je, ubrzo nakon postrojavanja kamiona, on odlučio da siđe sa ivice.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.