Miodrag Bakrač nosilac liste Socijaldemokrata u Plužinama
SD

Miodrag Bakrač nosilac liste Socijaldemokrata u Plužinama

Socijaldemokrate Crne Gore predale su listu za lokalne izbore u Plužinama koji će se održati 20. maja 2018. godine.

Nosilac liste „Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Plužine“ je Miodrag Bakrač, koji je u proteklom četvorogodišnjem mandatu bio odbornik u lokalnom parlamentu.

On je istakao da je lista Socijaldemokrata spoj mladih i iskusnih Pivljanki i Pivljana, te da se na njoj nalazi više od 40 odsto žena.

„Naš izborni program je usmjeren na održivi razvoj pivskog kraja sa realnom perspektivom ekonomskog razvoja koji podrazumijeva otvaranje novih radnih mjesta, razvoj poljoprivrede i turizma i više šansi za mlade ljude. Uvjeren sam da ćemo zavrijediti pažnju naših sugrađanki i sugrađana, te da će Socijaldemokrate, kao i u svim izbornim ciklusima nakon parlamentarnih izbora, i u Plužinama zabilježiti rast podrške“, naglasio je Bakrač.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.