Luka Lazukić tužio i oca Nataše Bekvalac
Luka Lazukić

Luka Lazukić tužio i oca Nataše Bekvalac

Advokati Luke Lazukića, koga je supruga Nataša Bekvalac tužila za nasilje u porodici, poslali su danas dopis medijima, optuživši neke od njih da su prikazali njihovog klijenta kao nasilnika koji je brutalno pretukao pjevačicu.

Naglasivši da su mediji Lazukića već osudili i označili kao izvršioca krivičnog djela nasilje u porodici, ugrozivši mu tako pravo na pravično suđenje u postupku za koji je zaprijećena kazna zatvora, ali i bezbjednost, naveli su da je Luka Lazukić zbog toga podnio krivične prijave protiv Nataše Lazukić zbog krivičnog djela lažno prijavljivanje i protiv njenog oca Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog djela nasilje u porodici, pišu Novosti.

Luka je podnio policiji i zahtjev za određivanje zaštite, tužbu za razvod braka, kao i zahtjev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje ćerkice Katje, koju je Nataša rodila 28. februara.

Advokati navode da je Lazukić pokrenuo i čitav niz postupaka protiv medija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.