Džordž Buš stariji završio u bolnici nakon sahrane supruge
Džordž Buš stariji

Dobro reaguje na terapiju

Džordž Buš stariji završio u bolnici nakon sahrane supruge

Bivšem predsjedniku SAD pozlilo dan nakon sahrane Barbare Buš.

Bivši predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Džordž Buš stariji smješten je u bolnicu zbog infekcije dan nakon sahrane supruge Barbare. 

Američki mediji javljaju da je Buš na intenzivnoj njezi. Portparol porodice izjavio je da Džordž ima problema sa infekcijom koja se proširila na krvni sistem, ali da "dobro reaguje na terapiju". 

Devedesetrogodišnji Buš primljen je u bolnicu u Hjustonu u nedjelju ujutru, prenosi BBC. 

Bio je predsjednik Sjedinjenih Američkih Država od 1989. do 1993. godine. Sin Džordž Buš mlađi krenuo je očevim stopama. 

Barbara Buš, jedina žena koja je prisustvovala inauguraciji muža i sina, preminula je prošlog utorka, a sahranjena je u subotu. 

Barbara i Džordž Buš su u braku bili 73 godine. 

"Vjerujemo da je u raju i znamo da se život nastavlja. Zato, nemojte brinuti o porodici Buš", rekao je nakon smrti supruge.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.