Stojković povrijedio natkoljenicu, Partizan u problemu
Foto: Beta

Propustiće mečeve sa Radničkim i Vojvodinom

Stojković povrijedio natkoljenicu, Partizan u problemu

Klupski ljekar Ilija Rosić je potvrdio da se radi o mišiću natkoljenice. Sigurno propušta mečeve sa Radnkičkim i Vojvodinom.

Golman fudbalera Partizana Vladimir Stojković povrijedio je mišić desne natkoljenice, rekao je danas klupski ljekar Ilija Rosić, prenosi Beta.

"Poslije pregleda magnetnom rezonancom utvrđeno je da Stojković ima oštećenje mišića natkoljenice", rekao je Rosić.

Stojković je na jučerašnjoj utakmici protiv Čukaričkog od saigrača Marka Jevtovića dobio udarac u desno koljeno, zbog kojeg je kasnije morao da napusti igru.

U Partizanu ne znaju koliko će Stojković tačno odsustvovati s terena, ali navode da će sigurno propustiti utakmice protiv Radničkog i Vojvodine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.