Udala se Piksijeva kćerka: Vjenčanje izašlo u Vogue-u (VIDEO)
Foto: Screenshot

Zvanice iz cijelog svijeta

Udala se Piksijeva kćerka: Vjenčanje izašlo u Vogue-u (VIDEO)

Nakon sklapanja građanskog braka prije dva mjeseca u Parizu, Anja Stojković (27) i francuski automobilsta Igo Valente priredili u subotu glamurozno vjenčanje na kome je prisustvovao veliki broj zvanica iz cijelog svijeta.

Drugo vjenčanje odigralo se u zmaku na jugu Francuske, a romantična lokacija, rustični ambijent i besprijekoran izgled mladenaca bili su razlozi da im japanski "Vogue" učini veliku čast i fotke sa njihovog vjenčanja objavi u svom štampanom izdanju.

Kćerka legendarnog fudbalera Dragana Stojkovića Piksija izgledala je bajkovito u raskošnoj vjenčanici modne kuće "Elie Saab".

Anja i Igo su bili u vezi dvije godine kada su u septembru 2016. dobili kćerkicu Indiju Rouz Valente.

Legenda fudbala Dragan Stojković Piksi s ponosom je ispratio svoju mezimicu, a po video snimku vidi se i da se odlično proveo, prenose Nezavisne.

Glam vjenčanju prisustvovale su i poznate dame u regiji, među kojima je bila i nekadašnja manekenka i uspješna dzajnerka Marija Trlać, a koja je djelić atmosfere podijelila na društvenim mrežama.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.