Završen teniski turnir rekreativaca
Foto: PRiSMA

Rezultati se sabirali i pretvarali u bodove

Završen teniski turnir rekreativaca "Lovćen osiguranje"

Tradicionalni teniski turnir rekreativaca, “Lovćen osiguranje” je, za vikend, održan na terenima TK „AS“ u Podgorici, a pod pokroviteljstvom Lovćen osiguranja. Turnir se igrao, na način što su svi takmičari igrali isti broj mečeva, a rezultati se sabirali i pretvarali u bodove.

„Na kraju, su najbolji po kategorijama bili: singl do 45 godina Aleksandar Minić  (Fruteko Minić ), singl preko 45 godina Baćko Vušurović (Tojota). U dublovima u kategoriji do 45 godina prvo mjesto zauzeo je par Goran Durković  (Inpek)) i Nebojša Šćekić (Mont Vet), dok je u dublovima od 45-55 godina trijumfovao par Konstantin Popović (Marija Božović Trio) i Veselin Mićanović  (Cafe Madona), a u konkurenciji muški dubl stariji od 55 godina pobjednici su Srđan Janković (Građavinski Fakultet) i Ranko Vučelić ( SIGNAL)“, saopštila je Prisma - korporativne komunikacije, ovlaštena agencija za odnose sa javnošću Lovćen osiguranja, člana Grupe Triglav.

Kako se navodi, pobjednici, u svim kategorijama, putuju na masters turnir Grupe Triglav (u okviru koje posluje crnogorsko Lovćen osiguranje), a koji će se odigrati u julu u Umagu. Grupa Triglav je postala ponosni sponzor Croatia Open Umag-jedinog ATP teniskog turnira u regiji, u okviru kojeg se, kao neslužbeni dio spektakla odigrava ovaj masters Triglava.

U ime Lovćen osiguranja nagrade najboljima je uručio Matjaž Božič, izvršni direktor koji se zahvalio na velikom odzivu poslovnih partnetnera i poželio uspješan nastup pobjednicima na masters turniru u Umagu, rekavši da Grupa Triglav već duže vrijeme posebnu pažnju posvećuje sportu.

„Sport je društvena aktivnost koja nas bezgranično podstiče i udružuje. Pobjede i uspjesi čine nas ponosnima, bez obzira u kojim godinama te uspjehe ostvarujemo. To je znak da smo na pravom putu. Dio te energije, radosti i takmičarskog duha tradicionalno dijelimo sa našim partnerima. Ovakvim neformalnim druženjem osiguranika, poslovnih partnera i zaposlenih želimo da radimo na razvoju društvene odgovornosti, zdravih stilova života i popularizaciji tenisa, kao i postizanju još većeg prožimanja zajedničkih interesa sa svojim poslovnim partnerima“, istakao je Božić.

Kako se navodi, turnir se odigrao tokom proteklog vikenda na besprekorno uređenim teniskim terenima TK „AS“ u Podgorici, a učešće je uzelo preko 50 takmičara među kojima su bile i mnoge javne ličnosti iz društvenog života Crne Gore.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.