Demokrate i URA započeli kampanju kampanju za lokalne izbore(VIDEO)
Foto: Screenshot

Demokrate i URA započeli kampanju kampanju za lokalne izbore(VIDEO)

Demokratska Crna Gora i Građanski pokret URA danas su video spotom ozvaničili svoju "Koaliciju za 21. vijek" sa kojom zajedno nastupaju na lokalnim izborima u Podgorici, Baru, Zeti, Danilovgradu i Bijelom Polju.

Iz "Koalicije za 21. vijek" najvaljuju inovativnu, modernu i kako kažu "kampanju za 21. vijek".

"Građanima ćemo ponuditi relevantnu, ozbiljnu i kredibilnu alternativu u svim pomenutim gradovima jer ove dvije stranke nude lidere i funkcionere od riječi kojima je interes građana na prvom mjestu. Zato ne sumnjamo u najbolji rezultat na izborima koji slijede", kazali su iz ove koalicije.

Spot kako se navodi u saopštenju sugeriše na prijeku neophodnost promjena u zemlji.

"Koju kako cijenimo mogu iznijeti samo građanske, progresivne i proevropske snage kakve su naše dvije partije koje čine ovu koaliciju", saopšteno je.


 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.